SRBIJA NA NOGAMA! Evo gde možete gledati meč Intera i Crvene zvezde

Novosti online 01. 10. 2024. u 07:57

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Interom u meču drugog kola prve faze Lige šampiona. Utakmica počinje u 21.00, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, kao i na Arena sport premium 1.

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je u meču prvog kola protiv Benfike propustila priliku da dođe makar do boda, iako je imala više nego dovoljno prostora da to učini, a novu šansu - doduše znatno manju - imaće u Milanu protiv Intera.

"Neroazuri" su sa druge strane uspeli da izbegnu poraz protiv favorizovanog Mančester sitija, a u određenim delovima tog susreta bili su i bolji rival.

Jasno je da je Inter veliki favorit i bilo bi ogromno iznenađenje ukoliko bi crveno-beli uspeli da se domognu pozitivnog rezultata na gostujućem terenu.

Dodatni hendikep za ekipu Vladana Milojevića predstavlja i činjenica da je srpskim navijačima zabranjen pristup utakmici.

Okršaj u Milanu biće tek treći zvanični duel dve ekipe koje su se do sada sastale samo u četvrtfinalu Kupa šampiona 1981. godine.

Tada je Inter nakon remija na domaćem terenu uspeo da pobedi minimalnim rezultatom na "Marakani" i plasira se u polufinale.

U prvom meču italijanski klub je poveo pogotkom Kasa u drugom minutu nadoknade prvog dela, ali je Zvezda golom Repčića u 75. minutu izborila remi.

Međutim, u revanšu je jedini gol postigao Muraro, te je Zvezda ostala bez plasmana među četiri najbolje ekipe.

Pogledajte više