''DOĐITE DA ZAJEDNO BODRIMO ZVEZDU'' Ognjen Mimović poziva navijače na Marakanu da gledaju meč sa Interom

Filip Milošević 30. 09. 2024. u 19:03

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović pozvao je navijače "crveno-belih" da u utorak dođu na stadion "Rajko Mitić", pošto će na zapadnoj tribini biti organizovano gledanje utakmice sa Interom.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mimović će zbog povrede morati da propusti duel drugog kola Lige šampiona protiv Intera, koji je na programu u utorak od 21 sat u Milanu.

On će utakmicu sa Interom zajedno sa navijačima Zvezde da gleda sa zapadne tribine stadiona "Rajko Mitić".

- Povređen sam, tako da mi nema druge neko da utakmicu gledam iz Beograda. Čuo sam se sa saigračima, poželeo im sreću u Milanu i verujem da će ostaviti srce na terenu za Zvezdu, kao i uvek. Hendikep je što će igrati bez naših navijača u Italiji, jer svi dobro znamo koliko je podrška Zvezdine publike od velikog značaja za nas. Nažalost, moraće bez njih da pruže svoj maksimum i da se u Beograd vrate sa pozitivnim rezultatom - rekao je Mimović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je rekao da je upoznat sa akcijom kluba da će navijači na Marakani moći da gledaju utakmicu koja se igra u Italiji.

- Biće veliki video bim na atletskoj stazi, besplatan ulaz i odlična prilika da navijači dođu na Marakanu i na taj način, po ko zna koji put, pokažu vernost Zvezdi. I ja ću odatle gledati utakmicu, tako da ćemo svi zajedno pokušati da navijamo toliko glasno da nas čuju u Milanu. Šalu na stranu, ali odlična ideja kluba i maksimalna podrška za akciju. Pozivam sve navijače da dođu sutra i da napravimo spektakl na Marakani - zaključio je Mimović.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više