"ROMANTIKA" PROVOZALA TRAKTOR: OFK Beograd i IMT odigrali utakmicu o kojoj će se pričati

Tanjug 28. 09. 2024. u 19:57

Fudbaleri OFK Beograda savladali su IMT rezultatom 4:3 u meču 10. kola Superlige.

Foto: N. Paraušić

Surinamac Gleofilo Viltjer je sa dva gola bio najzaslužniji za pobedu "romantičara" u Zaječaru. Francuz Maksim de Kouto doveo je IMT u vođstvo u 16. minutu, ali je zatim OFK Beograd napravio veliki preokret i stigao do pobede.

Viltjer je u 37. minutu bio asistent Nikoli Mituljikiću za 1:1. U 45+3. minutu Aleksej Vukićević doneo je preokret "romatičarima" posle dodavanja Nikole Kneževića. Viltjer je u 58. minutu povećao na 3:1 posle dodavanja Ebenezera Anana iz Gane. Surinamac je zatim u 69. povisio na 4:1.

IMT se nije predao i za samo tri minuta je postigao dva gola i vratio se u meč. Nikola Krstić je u 73. minutu dao gol posle dodavanja Nikole Glišića, a Francuz Joan Kort je smanjio na 3:4 golom sa penala u 76. minutu. Do kraja ipak nije bilo promena, pa je OFK Beograd upisao četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu, a IMT četvrti poraz u nizu.

OFK Beograd je sad drugoplasirani sa 22 boda, tri manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja ima meč manje. IMT je pretposlednji sa osam bodova. U narednom kolu "romantičari" će u goste niškom Radničkom, dok će IMT u Loznici dočekati lidera Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

Pogledajte više