ZVEZDAŠE ĆE OVA VEST ODUŠEVITI: Mesi sa "Marakane" potpisao novi ugovor sa crveno-belima (FOTO)

Novosti online 27. 09. 2024. u 15:43

Oduševio je čitavu fudbalsku javnost talentovani tinejdžer Andrija Maksimović koji je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na još tri godine, što je maksimalna moguća dužina trajanja za maloletne igrače.

FOTO: FK Crvena zvezda

Maksimoviću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela koji je govorio o kvalitetima darovitog ofanzivca.

- Maksimović je biser naše Omladinske škole i samo se čekao pravi trenutak kada će biti starter na nekoj velikoj utakmici. Za njega je to bio 174. večiti derbi. Andrija je počeo utakmicu, odigrao odlično i sada su se svi u Srbiji i svetu upoznali sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da poseduje. Ugovor koji produžujemo je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitke i njemu, i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera - rekao je Mrkela.

Sa osmehom na licu govorio je i Maksimović nakon parafa.

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi, dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi, i želim da samo tako nastavim, kako bih u budućnosti bio standardan u Crvenoj zvezdi. Nakon derbija, želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona - rekao je Maksimović.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

Pogledajte više