VAŽNA PORUKA ZA "DELIJE": Evo kako do preostalih paketa karata za mečeve Lige šampiona

Novosti online 27. 09. 2024. u 12:15

Fudbalski klub Crvena zvezda danas pušta u prodaju nove pakete ulaznica za Ligu šampiona, saopšteno je na zvaničnom sajtu.

FOTO: FK Crvena zvezda

U saopštenju su pozvani navijači da pre meča sa ekipom Železničara, mogu preuzeti i paket karata za preostale mečeve Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić".

 - Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava navijače da će 27. septembra od 17 časova u slobodnu prodaju biti pušteni paketi za preostale tri utakmice Lige šampiona, koje će 'crveno-beli' odigrati protiv Barselone, Štutgarta i ekipe PSV na 'Marakani'. Tokom prethodna dva dana, aktivni članovi našeg kluba imali su pravo preče kupovine - i u velikom broju su obezbedili svoje pakete ulaznica - stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Navodi se i da je broj paketa limitiran.

  - Od 27. septembra od 17 časova startuje slobodna prodaja paketa, a svi zvezdaši koji dođu danas na utakmicu protiv Železničara (19 časova) imaće priliku da pre početka meča obezbede i pakete za tri utakmice Lige šampiona. Broj preostalih paketa ulaznica za Ligu šampiona je limitiran - dodaje se u saopštenju. Iz kluba podsećaju da je ulaznice moguće kupiti i onlajn, a način kupovine je objašnjen na sajtu.

Takođe, paketi se mogu kupiti i na stadionu "Rajko Mitić". Cene paketa: Sever i jug - 7.000 dinara; Istok - 12.000; Zapad - 15.000 dinara.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

Pogledajte više