"SRBIN JE HISTERIČAN I STALNO SE ŽALI!" Legendarni Italijan sramno udario na Dušana Vlahovića

Novosti online 24. 09. 2024. u 14:07

Bivši italijanski napadač Antonio Kasano misli da je Juventus pogrešio dovođenjem Dušana Vlahovića.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Proslavljeni fudbalski as, bivši fudbaler Milana, Intera, Real Madrida, Rome... voli da pljuje po klubovima i fudbalerima. Prošle godine je rekao da Juventus izgleda kao smeće, nedavno da Kristijano Ronaldo ne zna da igra fudbal, a sad je udario po srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću. 

- Ne sviđa mi se Dušan Vlahović. Histeričan je i nema karakter, stalno se žali. Kada je u formi, Milik je bolji od njega - izvređao je Kasano našeg napadača, prenose italijanski mediji i dodao:

- Rekao sam da je Alegrijev Juventus bio smeće i ništa se nije promenilo. Isto i sada mislim, kad je došao Tijago. Poznajem ga i poštujem, on nije poput Alegrija, koji nije pravi trener. Ali, sad vidim prošlogodišnji Juventus, koji je smeće u poslednje tri godine - nastavio je Kasano da pljuje po ekipi iz Torina. 

Podsećamo, srpski napadač ponovo je u centru pažnje, trener Juventusa zamenio ga je na poluvremenu utakmice sa Napolijem koja je završena bez pobednika i golova. Srpski centarfor je na dva gola postignuta pre skoro mesec dana, u drugom kolu protiv Verone 26. avgusta i to su jedina dva gola na pet utakmica u Seriji A, a na šest mečeva računajući Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

Pogledajte više