SRBIN PRECRTAN! Crni dani Dušana Vlahovića u Torinu, ako je verovati...

Novosti online 24. 09. 2024. u 08:52

Nakon što je u poslednja dva meča Juventusa Tijago Mota veoma brzo menjao Dušana Vlahovića, Tutosport srpskom reprezentativcu predviđa skoru selidbu na klupu za rezerve.

FOTO: Tanjug/AP

Starter je Vlahović kod Tijaga Mote, ali je u poslednja dva meča veoma rano zamenjen.

U duelu Lige šampiona protiv PSV Ajndhovena Mota je Vlahovića iz igre izveo u 52. minutu, a zatim u derbiju sa Napolijem već na poluvremenu.

Tutosport piše da je to samo najava promene koju će napraviti Tijago Mota.

- Mota bi mogao veću ulogu da da Kenanu Jildizu. Trener Juventusa planira da ga pomeri sa leve strane u sredinu napada. Jildiz bi tako zauzeo mesto Dušana Vlahovića i tu bi mogao da igra do povratka Arkadijuša Milika - piše Tutosport.

- Jildiz bi mogao da bude nešto poput Zirkzea u Bolonji, sa njim je Mota napravio pun pogodak. Vezni igrači bi profitirali jer bi se više ubacivali u napad. To je promena koja bi prijala i Kopmajnersu. Vlahović bi vrlo brzo trebalo da ostane bez mesta u startnoj postavi. Povratak Milika, koji je Moti omiljeni tip napadača, mogao bi da okonča Vlahovićevu sudbinu u Juventusu - stoji u analizi italijanskog lista.

Vlahović je u Juventus stigao 2022. za 84 miliona evra. Ove sezone je na pet mečeva u Seriji A postigao dva gola, oba u pobedi protiv Verone.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

Pogledajte više