STRADAO I MILJENIK NAVIJAČA PARTIZANA! Ovo su novi detalji skandala u Humskoj

Novosti online 24. 09. 2024. u 07:54

Nemile scene obeležile su završetak 174. večitog derbija u Humskoj ulici, u kojem je Crvena zvezda ubedljivo savladala Partizan sa 4:0, a tenzije su eskalirale van terena.

FOTO: M. Vukadinović

Nakon utakmice, huligani su nasilno upali u prostorije stadiona, što je rezultiralo ozbiljnim incidentima.

Prema informacijama koje prenosi Telegraf, nasilnici su kamenom razbili staklo svlačionice Partizana, izazvavši povrede među članovima stručnog štaba crno-belih. Trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji se u tom trenutku nalazio pored prozora, zadobio je rasekotine po glavi i vratu usled delova razbijenog stakla.

Pored Stanojevića, povređen je i njegov pomoćnik Marko Jovanović, koji je stajao odmah pored njega. Jovanović je zadobio posekotine na ruci i sa vidljivim povredama napustio stadion.

Ovaj incident dolazi kao dodatni udarac za crno-bele, nakon teškog poraza na terenu i sve dublje krize u klubu. Policija je odmah reagovala i pokrenula istragu, a očekuje se da počinioci ovog nasilnog napada budu identifikovani i procesuirani.

Napetost posle derbija, koji je obeležen ne samo ubedljivom pobedom Zvezde već i incidentima, dodatno komplikuje situaciju u Partizanu, dok se svi u klubu nadaju brzom oporavku povređenih članova stručnog štaba.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

Pogledajte više