"JOŠ NIJE GOTOVO": Ivanić "spušta loptu" posle velike pobede Crvene zvezde nad Partizanom

Novosti online 23. 09. 2024. u 22:06

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Partizan rezultatom 4:0 u devetom kolu Superlige Srbije, a fudbaler crveno-belih Mirko Ivanić, nije krio zadovoljstvo posle pobede.

FOTO: M. Vukadinović

Počeo je Ivanić sa time da je vrlo važno što je ovakva pobeda došla posle meča sa Benfikom.

 - Presrećni smo. Znali smo da smo u dobrom ritmu, bez obzira što smo izgubili od Benfike. Znamo da imamo odličnu ekipu. Došli smo po pobedu i da pokažemo dominaciju kao što smo i uradili - rekao je Ivanić na početku.

Prokomentarisao je i izdanje mladog Andrije Maksimovića.

 - Prezadovoljni smo sa njim. Videli smo ga na treningu, ima još mnogo da radim. On je Zvezdina budućnost. Čestitam mu" - dodao je Ivanić.

Ivanić ne misli da je šampionska trka gotova.

 - Nije još gotova. Ima još dosta utakmica. Naravno da je lakše jer se odmičemo od Partizana, ali bi bilo nefer da to kažem - jasan je Ivanić.

Sa druge strane, misli da razlika nikad nije bila veća.

 - Iskreno, po meni nije. Tu sam skoro šest godina. Svaki dolazak ovde je sve teži i teži. Razlika u kvalitetu je velika, to smo i pokazali - kaže Zvezdin vezista.

Ovo je bila najubedljivija pobeda Zvezde ikada u Humskoj.

 - Da, nije se desilo. Imam veliko poštovanje prema Partizanu i moram da biram reči. Stvarno smo bolji, neću da kažem da je to za ta četiri gola, ali smo definitivno bolja ekipa - zaključio je Ivanić.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

Pogledajte više