"SRAMOTA ZA SVE NAS, A NAJVIŠE ZA MENE" Aleksandar Stanojević emotivan nakon poraza od Zvezde

Novosti online 23. 09. 2024. u 21:28

VEOMA emotivno obraćanje imao je Aleksandar Stanojević nakon utakmice Partizan - Crvena zvezda.

Foto: Printskrin/Arena sport

On se pojavio na konferenciji za novinare sa flasterom iznad oka i na nosu. Uprkos svemu tome izšao je pred medije i izneo viđenje utakmice.

- Šta reći posle ovakvog rezultata. Sramota za sve nas, za mene najviše. Izvinjavam se svim navijačima Partizana. Izgubili smo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala da je klasu iznad nas. Naravno da preuzimam odgovornost za sve što se desilo. Žao mi je, posebno što smo kod kuće igrali. Ovo mi je najveći poraz u karijeri. Žao mi je što sam došao sa flasterom ne da bi dramio i pričao. Da je bilo 0:0 ne bih ni došao. Morao sam da vas ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo i deo me je pogodio. Imali smo krvi, nismo hteli da izbegnemo konferenciju, ali mi je i neprijatno da ne pravimo teatar - rekao je Stanojević.

Navijači Partizana su nekoliko puta tokom utakmice skandirali Stanojeviću da napusti klupu.

-  To je normalna poruka. Poštujem izjavu navijača. Prodao si klub Stanoje je odvratna poruka koja na mene ne može da se odnosi. To Stanoje odlazi, videćemo. Ja sam otišao kada smo osvojili 98 bodova, ali poruka da sam se prodao... Kome? - zaključio je revolitarni Stanojević.

Podsetimo, Crvena zvezda je u Husmoj trijumfala sa ubedljivih 4:0.

Pogledajte više