"SVI SMO TOGA SVESNI!" Vladan Milojević se oglasio pred utakmicu Partizan - Crvena zvezda

Časlav Vuković 23. 09. 2024. u 18:32

SVE je spremno za 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Očekivanja od utakmice po dolasku na stadion u Humskoj izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crno-beli su pred ovaj duel imali više vremena za pripremu, pošto je tim iz Ljutice Bogdana u četvrtak igrao meč Lige šampiona.

- Lakše je kada nemate utakmicu pred derbi. To nema ipak veze sa današnjom utakmicom. Znali smo raspored, želeli smo u Ligu šampiona. Sve je to u sklopu programa. Imali smo manje vremena za oporavak, a svi smo toga svesni i nadam se da smo se adekvatno se pripremili - rekao je Milojević.

Osvrnuo se potom na Andriju Maksimovića koji će uz Nasera Đigu biti bonus u redovima Zvezde.

- Imamo uvek neke planove, kada smo bili sigurni da smo izgubili Mimovića na duži period odlučili smo se za Maksimovića. Imamo dosta mladih igrača, imamo plan utakmice. Što se tiče mladog Maksimovića on je talentovan, ali nije ga Vladan Milojević zbog toga stavio u tim, zalaganjem je pokazao da zaslužuje. Ima moju apsolutnu podršku.

Potom se dotakao i Partizana za koji je istakao da je dobar tim.

- Partizan je dobar tim i uopšte ne treba o tome mnogo pričati. Pokazali su to kroz igre u Evropi bez obzira na to što su takvi rezultati bili. Protivnici su bili u rangu Lige šampiona. Stanojević je dobar trener, posvećen, bez obzira na sve biće trka sa njima za šampionsku titulu, u ovom trenutku želeo bih da bude dobra utakmica i da fudbal bude ispred svega. Derbi je, sve može da se očekuje - zaključio je Milojević.

Podsetimo, utakmicu Partizan - Crvena zvezda možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više