CEO SVET GLEDA I NE VERUJE! Evo kako izgleda stadion Partizana pred večiti derbi

Novosti online 23. 09. 2024. u 13:34

Delegacije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i Zajednice fudbalskih klubova Super i Prve lige Srbije obišle su danas pre podne stadion u Humskoj i izvršile kontrolu terena koji je tokom vikenda pretrpeo određena oštećenja, saopštio je FSS i dodao da postoje uslovi za održavanje večerašnje utakmice Partizan – Crvena zvezda.

Foto: FSS

Delegaciju su predvodili direktor takmičenja Aleksandar Pivić i član Komisije za stadione, bezbednost i sigurnost Vladimir Kovačević, zajedno sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde.

Foto: FSS

 

U izveštaju Komisije konstatuje se da teren ispunjava uslove za odigravanje utakmica u okviru Super lige Srbije, a samim tim i večerašnjeg duela između fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda, navodi se u saopštenju FSS-a.

Inspekciji terena prisustvovali su Nebojša Avramović i Živko Šljukić u ime Partizana, odnosno Goran Negić i Stefan Dičić u ime Crvene zvezde.

Derbi susret 9. kola domaćeg šampionata igra se večeras od 19.00. 

Foto: FSS

 

Bruka i sramota na kakvom terenu treba da se igra najveća svetkovina srpskog fudbala, zahvaljujući grupi huligana, koji su odlučili da prave štetu. A imali smo sinoć priliku da gledamo meč Intera i Milana na San Siru i uživamo u fudbalskom spektaklu, dok se kod nas bavimo drugim stvarima.

Čak su i inostrani mediji krenuli da izveštavaju sa nevericom šta se desilo pred 174. večiti derbi...

Pogledajte više