SADA JE SVE JASNO! Poznato hoće li Partizan i Zvezda igrati "večiti derbi" u ponedeljak

Novosti online 22. 09. 2024. u 14:43

PRAZNIK fudbala, 174. večiti derbi zakazan je za ponedeljak, a dan pre imao je negativnu uvertiru.

FOTO: Aleksandar Ilić

Naime, huligani su uništili teren stadiona Partizana, a potom se oglasio

Ipak, usledila je brza reakcija svih odgovornih te Aleksandar Pivić, direktor Superlige za "Meridian sport" ističe da je sve pod kontrolom i da će se derbi odigrati:

- Prema informacijama koje posedujem odigravanje večitog derbija se ne dovodi u pitanje. Rešiće se svi problemi na terenu. Posuta je kiselina i pobacano je izlomljeno staklo. To će se sanirati u toku dana. Vizuelno neće izgledati najsjanije. Kada je u pitanju staklo, imali smo već jednom takvu situaciju. Bilo je davno, pa ne znam da li se ljudi sećaju, kada je Rad igrao na stadionu Obilića. Veče pred utakmicu je mnogo džakova staklića izručeno na teren, ali sve je pravovremeno očišćeno. Tako će biti i ovog puta. Igraće se - istakao je Pivić.

Direktor Superlige istakao je da policija vrši uviđaj i da će sve biti spremno za sutrašnju utakmicu.

- Bezbednost se ne dovodi u pitanju. Nećemo se oglašavati zvaničnim saopštenjem. Smatram da nema razloga. Policija je na licu mesta gde trenutno vrši uviđaj. To je posao za organe reda. Sutra ujutru će komisija još jednom izaći na teren da sve proveri, ali prema trenutnim informacijama kojim raspoložemo, odigravanje se ne dovodi u pitanje.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

Pogledajte više