NOVA KATASTROFA DINAMA: "Modri" razbijeni u hrvatskom prvenstvu

Novosti online 21. 09. 2024. u 20:43

FUDBALERI Dinama iz Zagreba su posle blamaže u Minhenu (2:9), doživeli novu katastrofu, ovoga puta u prvenstvu Hrvatske. Bolji od "modrih" bio je poslednjeplasirani Slaven Belupo sa 4:1.

FOTO: Profimedia

Kada su gosti poveli u 32. minutu preko Bruna Petkovića, činilo se da su se oporavili od teškog poraza u Nemačkoj. Ipak, to nije bio slučaj.

Domaćin je u nadoknadi prvog poluvremena uspeo da poravna rezultat. Ljuban Crepulja je bio taj koji je savladao Ivana Nevistića.

Pogodak ovog 31-godišnjaka je dao krila Slavenu koji je u razmaku od 67. do 77. minuta postigao tri gol.

Mrežu Zagrepčana su redom tresli Adrian Liber, Ivan Dolček i Ilija Nestorovski. Od tog šoka tim iz glavnog grada Hrvatske nije uspeo da se oporavi.

Vredi istaći da je Slavenu ovo bio prvi trijumf u ligi i ima četiri boda. Do sad je remizirao samo sa Lokomotivom (2:2).

Dinamo je ovo bio četvrti vezani meč u kom nije pobedio. U tom nizu remizirao je sa Rijekom (1:1), te izgubio od Hajduka (0:1), Bajerna (2:9) i Slavena (1:4).

Dinamo je trenutno treći na tabeli sa 13 bodova, a priliku za izlazak iz krize imaće u sredu kada u Kupu gostuje Banjolama, a potom u prvenstvu dočekuje Lokomotivu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više