MOTIV VIŠE NA PARTIZAN-ZVEZDA: "Večiti derbi" za jubilej Vladana Milojevića

Novosti online 21. 09. 2024. u 13:33

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru devetog kola domaćeg prvenstva, u ponedeljak od 19 časova odmeriti snage sa Partizanom, a poseban jubilej imaće Vladan Milojević koji će po deseti put na prvenstvenim utakmicama voditi sa klupe crveno-bele u večitom derbiju

FOTO: FK Crvena zvezda

On će u ponedeljak na večnoj listi prestići legendarne trenere poput Ljupka Petrovića i Branka Stankovića, dok će treće mesto podeliti sa Gojkom Zecom. Druga pozicija pripada Miloradu Paviću sa 14, dok je u prvenstvenim večitim derbijima Zvezdu najviše puta predvodio neprikosnoveni Miljan Miljanić i to na 15 utakmica.

Vladan Milojević protiv Partizana ima odličan bilans, te je samo jedan od devet prvenstvenih susreta izgubio. U prvom mandatu je zabeležio dva trijumfa, upisao četiri remija i jedan poraz.

Prethodne sezone mu je malo nedostajalo da bude stopostotan, ali je u prvom derbiju rezultat na kraju iznosio 2:2. Samo mesec dana kasnije, crveno-beli su na krilima Endiajea i Kataija došli do preokreta i praktično tim trijumfom obezbedili sedmu titulu u nizu. Sastali su se večiti i u okviru Kupa Srbije, a naši fudbaleri su bili dominantni i slavili rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić 

Pogledajte više