DRINČIĆ PRED SPARTAK "Nalazimo se na prekretnici!" Manojlović: "Nišlije, dođite na Čair"

Aleksandar Ilić 20. 09. 2024. u 13:56

FUDBALERI Radničkog iz Niša u devetom kolu Superlige Srbije igraju protiv Spartaka iz Subotice. Biće ovo prvi meč nakon četiri meseca koji će Nišlije igrati na svom Čairu, koji će prvi put publici predstaviti novu travnatu podlogu.

FOTO: A. Ilić

Nikola Drinčić stigao je ovog leta na Čair, a u smiraj septembra po prvi put izvešće tim na stadion na kome je beležio odlične partije kao igrač. Nekadašnji vezista analizirao je Subotičane. 

- Igramo protiv jedne ozbiljne ekipe. Njihov bodovni saldo ne oslikava njihov kvalitet. Defanzivno gledano, najbolji su od svih timova protiv kojih smo do sada igrali. Igraju u sistemu 5-3-2, kompaktni su, sjajno se kreću. Imaju dobre igrače po bokovima. Biće izuzetno teško. Spremali smo se, što se nas tiče, mi smo kompletni i spremno dočekujemo meč. 

O povratku na Čair rekao je... 

- Zadnja dva-tri dana vlada euforija. Novi teren, ambijent oko terena doprinosi tome. Ovu priliku iskoristio bih da pozovem sve one koji vole Radnički da dođu u što većem broju. Treba nam njihova podrška. Nalazimo se na prekretnici koja određuje hoćemo li biti u gornjem ili donjem delu tabele.  

Strahinja Manojlović, talentovani golman, beležio je odlične partije tokom domaćinstva Nišlija u Leskovcu, a sada će iskusiti atmosferu koja krasi niški "Čair". 

- Imamo bitnu utakmicu pred nama. Nakon četiri meseca vraćamo se u naš dom. Posle utakmice na Ubu atmosfera je odlična. Pripremili smo se, analizirali protivnika. Spartak je dobra ekipa. Očekujemo dobar meč i pozitivan rezultat za nas. Pozivam sve Nišlije da dođu i podrže nas da ostvarimo zajedno novu pobedu. 

Utakmica Radnički - Spartak igra se u nedelju, od 19 časova, na stadionu Čair. 

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

Pogledajte više