"IZGUBILI SMO, PA ŠTA?!" Hansi Flik šokirao sve posle poraza Barselone

Novosti online 20. 09. 2024. u 11:46

Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je Monako zasluženo pobedio i iskoristio sve prednosti koje je imao.

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaleri Barselone poraženi su u četvrtak od Monaka s rezultatom 2:1, u meču prvog kola Lige šampiona, španski tim je od 11. minuta igrao sa igračem manje pošto je Erik Garsija dobio crveni karton.

  - Sve se na ovom susretu okrenulo nakon prvih 10 minuta. Morali smo da menjamo pristup meču, ali mislim da smo se dobro branili u takvim okolnostima, a imali smo i prilike koje smo morali da iskoristimo. Pokazali smo snagu i karakter i zbog toga čestitam igračima. Protivnik je iskoristio sve prednosti koje je imao i sasvim zasluženo pobedio - rekao je Flik posle meča, prenosi Mundo Deportivo.

Trener Barselone je naglasio da su porazi sastavni deo fudbala i da igrači moraju da nauče gde greše.

 - U redu, izgubili smo, ali nije to ništa strašno. Rekao sam i igračima posle meča da moraju da nauče gde su grešili i da se posle ovoga vrate još jači. Već u nedelju nas očekuje značajan meč domaćeg prvenstva protiv Viljareala, moramo da se okrenemo tom susretu i nastavljamo da se borimo kao do sada - izjavio je Flik.

Barselona će u nedelju gostovati Viljarealu u šestom kolu španske lige.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

Pogledajte više