NOVO RUHO: Fudbalski savez Srbije završio rekonstrukciju većine terena u našoj zemlji

N. I. 17. 09. 2024. u 14:53

NOVO lice fudbalske Srbije. Evropa je stigla u Novi Sad, Lučane, Novi Pazar, Suboticu, uskoro i druge gradove širom naše zemlje.

FOTO: FSS

Posle plasmana na najveća takmičenja nacionalnog tima, otvaranja novih stadiona u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, početka izgradnje Nacionalnog stadiona, reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige u Evropi bio je jedan od najvažnijih strateških ciljeva koje je rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije postavilo kao prioritet u svom radu.

Veliki projekat koji nam donosi novo, lepše i modernije lice fudbalske Srbije, ima za cilj unapređenje uslova i podizanje kvaliteta fudbala na svim nivoima takmičenja.

Pored atraktivnije igre i većeg interesovanja publike, instalacija novih podloga najmodernije tehnologije smanjiće rizik od povreda i pružiti optimalne uslove za razvoj mladih fudbalera.

I sada polako se sklapa slika koja je ponos svih ljubitelja fudbala, navijača i igrača. Srbija po kvalitetu terena definitivno staje u red fudbalski najrazvijenijih zemalja.

Pogledajte više