"ZAKLJUČALI" JAMALA: Barselona ne pušta svoju "zlatnu koku"

N. I. 17. 09. 2024. u 06:50

BARSELONI se dogodio Lamin Jamal i to je izgleda "trofej" na duže staze na koji su ponosni svi u klubu i svi na tribinama ovog slavnog kluba. Čudo od deteta koje deli fudbalske lekcije širom Španie, jedan od junaka poslednjem Prvenstva Evrope i momak koji je zaslužan za titulu prvaka Starog kontinenta ostaćeveran svom klubu do 2030. godine, objavio je katalosnki velikan.

FOTO: Tanjug/AP

To praktično znači da će svaki zainteresovan klub moći da zaboravi čak i na pomisao da se raspituje za Jamala kojem je Barselona u važećem ugovoru, koji traje do 2026. godine, stavila otkupnu klauzulu od neverovatnih - milijardu evra?!

- Hoću da budem igrač Barselone do kraja karijere. Sanjam o tome da postanem legenda Barselone, a ne nekog drugog kluba - izjavio je Jamal koji je dobio ponudu svog kluba koja se, valjda, ne odbija.

Jamal će 13. jula sledeće godine postati punoletan i tog dana će Barselona da mu na sto stavi ugovor do 2030. Do tada, do kraja ove sezone, će da traje borba sa večitim rivalom za osvajanje titule prvaka Španije. A, Jamal je vrlo bitan čovek u tom planu.

Pogledajte više