SRBIJA JE ZGROŽENA! Zvezda Premijer lige pozirala sa zastavom zločinačke organizacije koja je ubijala Srbe

Novosti online 11. 09. 2024. u 07:36

Opet težak skandal albanskih navijača!

FOTO: Tanjug/AP

Istina je da njihova reprezentacija postaje sve bolja, ali oni svaku utakmicu koriste da naprave neki ispad i pokažu mržnju, a sada su u to uvukli i poznatog igrača iz Premijer lige.

Albanski reprezentativac rođen u Engleskoj Armando Broja slikao se u Tirani sa zastavom terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

Napadač Evertona se nasmejan fotografisao sa simbolom grupe poznate po zločinima nad Srbima, Romima i Albancima koji ih nisu podržavali na Kosovu i Metohiji, protiv koje se devedesetih borila policija SR Jugoslavije.

Brojini roditelji su iz Koplika, gradića na severozapadu Albanije. Bio je veliki talenat Totenhema i Čelsija, gde je proveo 11 godina. Iako je mogao da igra za englesku reprezentaciju i dobio poziv za U-21 selekciju, odbio je i od 2019. igra samo za Albaniju.

Inače, zastava "OVK" sve češće se pojavljuje na utakmicama reprezentacija Albanije, Kosova i Švajcarske. Viđena je na Evropskom prvenstvu, zbog čega su Švajcarci kažnjeni, a prošle nedelje je istaknuta i na utakmici tzv. Kosova i Rumunije u Prištini.

Broja je član Evertona od avgusta ove godine, jer ga je Čelsi pozajmio klubu sa Gudison parka. U Premijer ligi je odigrao 66 mečeva za Čelsi, Fulam i Sautempton, a postigao je i osam golova. Prema portalu "Transfermarkt", njegova vrednost je 22 miliona evra.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

Pogledajte više