ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU! Vladan Milojević dobio užasne vesti pred revanš sa Bode Glimtom

Novosti online 28. 08. 2024. u 13:10

BLIŽI se trenutak istine za ovu, novu Crvenu zvezdu. Izabranici Vladana Milojevića večeras od 21.00 jure plasman u Ligu šampiona, imaju gol zaostatka iz Norveške protiv Bode Glimta - 1:2.

FOTO: M. Vukadinović

Pravilo gol u gostima već odavno ne vredi, pa je sve kristalno jasno, trijumf sa jedan razlike vodi u produžetke, možda i kasnije penale, dva i više Zvezdu u elitu, a o ostalim ishodima ne želimo ni da razmišljamo pred punom Marakanom.

Imaće fudbaleri šampiona Srbije i vetar u leđa od navijača, koji su uvek 12. igrač, ali treba i na terenu dokazati nadmoć nad odličnim Norvežanima. 

Sedam dana je kovan plan, birani aduti, rađena analiza. Rival mora da se ukoči u tranziciji, ali jedan važan problem je ostao (ne)rešen. Delovalo je da će Omri Glazer moći da pomogne, ali nažalost neće i Milojević je u velikom problemu.

Prema saznanjima Maksbet sporta trenirao je u utorak uveče i u završnici treninga morao je da odustane. Ako se nešto ne promeni “preko noći”, na gol će Marko Ilić. Navijači Zvezde su se nadali da će među stative iskusni izraelski reprezentativac…

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Biće promena u poslednjoj liniji. Iskusni Milan Rodić ima probleme sa kukom, pa se ne želi rizik. Desno će Ognjen Mimović, a levo Korejac Seul uz kapitena Uroša Spajića i Nasera Đigu.

Zadatke na sredini imaće Timi Maks Elšnik i In Bom Hvang uz pomoć Mirka Ivanića. Na ovom delu terena je važna agresivnost, kao i odlučni potezi u fazi napada. Na desnom boku biće najskuplje letnje pojačanje Felisio Milson, a na levoj Piter Olajinka.

Nadamo se da će ovo sve biti dovoljno za trijumf Zvezde i prolaz u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: VELIKO VESELjE: Slavlje igrača FK Radnički Niš nakon što su pobedili Železničar

Pogledajte više