''TU NEMA ŠTA MNOGO DA SE DODA, OČEKUJEM PROLAZ!'' Novi fudbaler Partizana uoči duela sa Gentom u kvalifikacijama za Ligu konferencije

Filip Milošević 27. 08. 2024. u 15:24

Fudbalere Partizana očekuje u sredu odlučujući meč u Evropi sa Gentom, gde će crno-beli videti da li će igrati u Ligi konferencije ili će se ove sezone fokusirati samo na Superligu i Kup Srbije. Pred ovaj meč crno-belih izjavu za medije dao je i novi fudbaler Partizana Stefan Kovač.

FOTO: FK Partizan

Adaptacija za tako kratak period nije bila jednostavna, ali Kovač se uspešno uklopio:

- Osećaj je neverovatan. Stručni štab i saigrači su me sjajno prihvatili, što mi je pomoglo da se brzo prilagodim - rekao je Kovač.

S obzirom na to da nije igrao protiv Lugana, nije mogao da pravi direktna poređenja između švajcarske i belgijske ekipe:

- Ne želim ništa da prejudiciram dok ne izađemo na teren. Nisam igrao protiv Lugana, pa je teško porediti. Što se tiče Genta, očekujem prolaz, tu nema mnogo šta da se doda.

Kada je u pitanju spremnost Partizana, Kovač veruje da su ključni faktori u detaljima:

- Nedostajalo nam je karaktera u završnici, kao i sportske sreće, ali ona će sigurno doći ako budemo radili kako treba. Nadam se da će nas sreća sutra poslužiti.

BONUS VIDEO: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

Pogledajte više