NAJNOVIJE VESTI SA MARAKANE: Evo koliko je karata ostalo za revanš Crvena zvezda - Bode Glimt koji odlučuje o Ligi šampiona

Novosti online 27. 08. 2024. u 15:12

Ogromno interesovanje vlada za utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta, a o tome svedoče i poslednji podaci iz tabora srpskog prvaka.

FK Crvena zvezda

Naime, rasprodate su sve karte za ložu "Siniša Mihajlović", za severnu tribinu je do trenutka objavljivanja ove vesti ostalo još manje od hiljadu ulaznica, a za "istok" i "zapad" otprilike po hiljadu karata.

"Očekujemo pun stadion i svi oni koji još nisu nabavili kartu - sada je pravi trenutak da to urade", poručuju iz Zvezde.

Podsetimo, cene karata za meč Crvena zvezda - Bode su 1.200 dinara za severnu ili južnu tribinu, 2.200 za istočnu, 2.600 za zapadnu, a 4.000 za pomenutu ložu "Siniša Mihajlović".

Revanš utakmica Crvena zvezda - Bode Glimt igra se u sredu od 21 čas u Beogradu, a možete uživo da je pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Norvežani su dobili prvi duel sa 2:1, a dok pobednik dvomeča ide u novu, reformisanu Ligu šampiona, onaj drugi takmac seli se u Ligu Evrope.

Bonus video: "Delije" obojile Kalemegdan u crveno-belo pred revanš meč Zvezda - Bode

 
Pogledajte više