PIKSIJU CURI SPISAK! Selektor Srbije još nije objavio sa kim na prvaka Evrope, a dva imena iz Superlige Srbije poznata

Novosti online 27. 08. 2024. u 14:21

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi još nije zvanično saopštio konačan spisak za predstojeće utakmice Lige nacija, sa Španijom i Danskom.

FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

Kako je najavljeno, to će da uradi u petak, ali su se zato dva kluba iz Superlige pohvalila da su njihovi članovi pozvani.

To je prvo uradio Partizan, objavom da je njihov golman Aleksandar Jovanović pozvan. Uz konstataciju da je zasluženo.

A zatim i Radnički 1923. Reč je o Milanu Aleksiću.

- Sa velikim ponosom saopštavamo da je naš prvotimac Milan Aleksić prošao završno sito selektora Dragana Stojkovića i da je uvršten na konačan spisak A reprezentacije Srbije za utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija.

Foto: Printskrin

 

Aleksić je ujedno i prvi igrač u istoriji Radničkog koji se našao na užem spisku reprezentativaca, što predstavlja ogromnu stvar za naš klub, ali i za samog Aleksića koga mnogi sa pravom nazivaju biserom srpskog fudbala i predviđaju mu veliku karijeru.

Prvu priliku za reprezentativni debi Aleksić će imati 5. septembra u Beogradu, kada će naša selekcija na premijeri u Ligi nacija ugostiti evropskog šampiona Španiju.

Tri dana kasnije "orlovi" će u Kopenhagenu odmeriti snage sa selekcijom Danske - navedeno je na Fejsbuk stranici Kragujevčana.

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

Pogledajte više