"DINAMO MORA DA UNIŠTI OVE KRETENE IZ SRBIJE!" Ovog čoveka pod hitno proterati iz sporta

Novosti online 17. 07. 2024. u 08:33

Fudbaleri Partizana narednog utorka (23. jul, 21.00) igraju prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

FOTO: FK Partizan

Meč će biti odigran u poljskom gradu Lublinu, jer Dinamo iz Kijeva zbog rata Ukrajine i Rusije ne može da bude domaćin u svojoj zemlji. Revanš je sedam dana kasnije (31. jul, 21.00) na stadionu u Humskoj, ali crno-beli zbog kazne UEFA neće moći da imaju podršku svojih navijača.

Ukrajinski mediji dosta pišu o ovoj utakmici u poslednjih nekoliko dana, posebno ističu nacionalnu netrpeljivost, a to je najbolje pokazao novinar Viktor Vacko, koji je na svom Jutjub kanalu vrlo otvoreno pokazao mržnju prema Partizanu i Srbiji.

Ukrajincu su posebno zasmetali transparenti koje su razvili navijači CSKA i Partizana tokom nedavnog međusobnog duela.

- Ovi se**** ne mare za moral i nije me briga kakvu će igru Dinamo pokazati, Dinamo mora da uništi ove kretene iz Srbije, tu se ne radi samo o fudbalu. Zaista bih voleo da igrači to jasno shvate - smatra Vacko, a prenosi jutarnji.hr.

Veliki broj ukrajinskih medija preneo je reči Viktora Vacka i sve ono što je napisao o predstojećem duelu kijevskog Dinama i Partizana, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Vacko je, a da nije ni počelo, raširio mržnju i ovakvim ljudima nije mesto u sportu. 

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

Pogledajte više