KREĆE LUDNICA U MADRIDU: Mbapeov dres rasprodat u rekordnom roku, skuplji i od Vinisijusovog ili Belingemovog (FOTO)

Novosti online 11. 07. 2024. u 16:40

Francuski fudbaler će od naredne sezone zaigrati za najveći klub na svetu, već je zadužio dres sa brojem devet, koji "preti" da obori sve rekorde prodaje u istoriji Reala.

FOTO: Tanjug/AP

Pokazuje to prvi "presek" narudžbina putem zvaničnog sajta Reala.

- Predstavljamo vam dres Kilijana Mbapea, vašeg omiljenog igrača! Dres je personalizovan, sa prezimenom i brojem na leđima, uz to, logo Lige šampiona i logo La Lige - ovom porukom Real je oglasio početak prodaje dresa najveće zezede tima. 

Nije prošlo mnogo od te objave, zvanični "stor" Reala bio je zatrpan porudžbinama za dragoceni komad bele tkanine po ceni od 170 evra.

Isto tako treba reći da je dres Mbapea za 20 evra skuplji od dresova budućih saigrača, kao što su Vinisijus Žunior, Džud Belingem, Dani Karvahal, Luka Modrić...

Prvi kontigent ekspresno je rasprodat pa je Real samo nekoliko sati pošto je oglasio prodaju, morao da obavesti navijače o novonastaloj situaciji i pozvao na strpljenje.

Naime, Mbape se okrenuo svom novom klubu Real Madridu, u koji je stigao iz PSŽ, a ono što je prvo uradio je izbor broja na dresu. Kilijan je u karijeri promenio polovinu dvocifrenih brojeva pa je tako nosio 14, 17 i 29 za PSŽ i 11, 29, 13, 33 i 39 za Monako.

Kapiten Francuske je vlasnik broja 10 na međunarodnoj sceni od 2017/18, a inače je nosio 12 i 20. Jednocifreni broj na dresu nosio je samo jednom i to sedmicu među "svecima".

BONIS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

Pogledajte više