LEGENDA STIŽE U BEOGRAD: Sjajne vesti za navijače FON Banjica i ljubitelje futsala

N. I. 07. 07. 2024. u 22:55

ŠAMPIONI Srbije u futsalu, igrači FON Banjica saznali su na žrebu u sedištu UEFA u Nionu sjajne vesti. Beograđani će biti domaćini "Grupe 6" Lige šampiona koja će biti odigrana na Banjici.

Instagram FON Banjica

Nema sumnje da ćemo prisustvovati futsal spektaklu u Beogradu od 22. do 27. oktobra u SC “Voždovac”. FON Banjica je za rivale na turniru dobila Rigu i pobednike preliminarnih runda grupe “D” i “A”. Potencijalni rivali iz grupe “D” su: Tigres Roermond iz Holandije, Jerevan iz Jermenije, Mančester iz Engleske ili Istanvul Sisli iz Turske. Potencijalni rivali iz “A” grupe su: Titograd (Crna Gora), Blu Magik Dablin iz Irske, Foca iz Makedonije ili Rendžers iz Andore.

Zanimljivo je da će publika u beogradu moći da vidi opet najboljeg futsalera na svetu. legendarnog Portugalca Rikardinja koji nastupa za letonskog šampiona Rigu.

Aktuelni šampioni Srbije će, osim uloge domaćina, biti u prilici i da pred svojim navijačima nastupe u najjačem mogućem sastavu. Podsećamo da će za našeg učesnika Lige šampiona u futsalu sledeće sezone nastupati i legendarni Mladen Kocić, kao sjajni golman Miodrag Aksentijević.

Pogledajte više