NI SPAJDERMEN NIJE MOGAO DA VERUJE: Brazil se baš obrukao na Kopa Amerika (FOTO)

Novosti online 07. 07. 2024. u 08:44

FUDBALSKA reprezentacija Brazila eliminisana je u četvrtfinalu Kopa Amerika nakon poraza od selekcije Urugvaja, i to, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

FOTO: Tanjug/AP

Brazil je imao priliku u da u završnici dođe do vođstva, od 74. minuta i igrača više, nakon što je Nahitan Nandez dobio crveni karton, ali se Urugvaj dobro branio, te je nakon 90. minuta igre u Las Vegasu usledila penal lutrija. 

Eder Militao je promašio jedanaesterac u prvoj seriji, a Daglas Luiz u trećoj, pa golovi Andreasa Pereire i Gabrijela Martinelija nisu bili dovoljni.

FOTO: Tanjug/AP

Za Urugvaj su precizni bili Federiko Valverde, Rodrigo Bentakur, Horhijan de Araskaeta i Manuel Ugarte, dok promašaj Hose Marije Himeneza nije napravio preveliki problem za Urugvajce.

Slomljeni su bili navijači Brazila koji su organizovano na plaži Kopakabana pratili meč, a čak i legendarni superheroj Spajdermen nije mogao da veruje šta se dogodilo "Kariokama". 

FOTO: Tanjug/AP

Urugvaj će u polufinalu igrati protiv Kolumbije, koja je pregazila Panamu rezultatom 5:0. U drugom polufinalu sastaće se Argentina i Kanada.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

Pogledajte više