SKANDAL U HRVATSKOJ: Ne može u Dinamo iz Zagreba samo zato što voli Crvenu zvezdu!

Novosti online 30. 06. 2024. u 23:11

JEDAN od igrača iz regiona koji je na Evropskom prvenstvu skrenuo veliku pažnju na sebe jeste Vanja Drkušić, momak koji je bio interesnatan Crvenoj zvezdi, ali i Dinamu iz Zagreba.

FOTO: Tanjug/AP

Slovenac je otvoreno flertovao, nije krio da bi voleo u Crvenu zvezdu, ali je na kraju sve ostalo na opipavanju pulsa. Pojavila se i informacija da Slovenca želi Dinamo iz Zagreba, ali i to će ostati samo pusta želja po svemu sudeći. 

Kako piše "Jutarnji list", Slovenac je bio na radaru Modrih, ali je vrlo brzo se otišlo nekoliko koraka unazad.

Hrvatski portal piše da je posao daleko od realizacije zbog izjave Drkušića da navija za Crvenu zvezdu.

- Sasvim je logično da su to vrlo brzo saznali i Dinamovi navijači, pa je sasvim logično da onda Drkušić ne bi mogao biti dočekan raširenih ruku, zar ne? Ne treba objašnjavati zašto. Fudbal nije samo biznis, fudbal je i strast, religija, identitet… Novo vođstvo kluba bi samo sebi promenilo atmosferu koja je sjajna. Tako da se odmah po saznanju Drkušićevih navijačkih sklonosti odustalo od toga (od njegovog transfera u Dinamo), napominje "Jutarnji list".

Slovenac je nedavno otovoreno priznao da gaji simpatije prema Crvenoj zvezdi.

- Od malih nogu navijam za crveno-bele. U Srbiji hoću da igram samo u Zvezdi. Pratio sam malo više proteklu sezonu, čak sam uživo na Marakani gledao duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona, rekao je on i... ostao od potencijalno velikog transfera u najtrofejniji hrvatski klub.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više