NAVIJAČKIM KORACIMA: Crvena zvezda i Olimpijakos se odlučili na nesvakidašnji potez - "bratimljenje"

Novosti online 17. 06. 2024. u 18:40

Zvezdine najvatrenije pristalice, "Delije", i navijači Olimpijakosa, "Gejt 7", već decenijama grade bratske odnose, a sada su se na to odlučili i sportski kolektivi koji su im u srcima.

FK Olimpijakos

Naime, Sportsko društvo Olimpijakos i Sportsko društvo Crvena zvezda, kao kolektivi afirmisani na evropskom i svetskom nivou, "saglasno utvrđuju da se njihove delatnosti, opredeljenja i vizije podudaraju u sferi sporta, sportskog okruženja na domaćem i međunarodnom nivou, a u funkciji opšteg dobra i javnog interesa".

Upravo zbog toga Sportsko društvo Olimpijakos i Sportsko društvo Crvena zvezda će potpisati Memorandum o saradnji.

Svečani čin potpisivanja Memoranduma o saradnji će biti održan u utorak 18. juna 2024. godine u 13 časova u Medija centru FK Crvena zvezda na stadionu „Rajko Mitić“.

- Crvena zvezda i Olimpijakos dugi niz godina imaju prijateljske odnose i nikada nećemo zaboraviti 12. novembar 1994. godine kada su naši grčki prijatelji bili prvi gost na „Marakani“ posle delimičnog ukidanja sankcija. - ističu u Ljutice Bogdana 1a.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 
Pogledajte više