"HVALA DRŽAVI!" Trener Zvezde Vladan Milojević bez dlake na jeziku posle osvajanja "duple krune" na stadionu "Lagator" u Loznici

Novosti online 21. 05. 2024. u 23:07

Finale Kupa Srbije u fudbalu je završeno pobedom šampiona, a njegov trener se potom zahvalio i državi - na sjajnom stadionu "Lagator" u Loznici na kome je odigrana završna borba za trofej.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je pobedila Vojvodinu u finalu Kupa, a njen šef stručnog štaba Vladan Milojević ovako se zahvalio nadležnima u državi, govoreći za TV Arena sport:

- Hvala navijačima, ali moram još nešto da dodam: hvala i na ovako divnom stadionu. Ja sam dosta vremena proveo u inostranstvu, a ovo je stvarno jedan prestižan stadion. Verujte, znao sam da je ovako lep, ali tek kad dođete i vidite, shvatite. I, moram, stvarno... kako god da to neko protumači, a kod nas se uvek to "tumači"... ja sam sportista i još jednom u ovom trenutku, stvarno... ovo je jedno zdanje koje je trebalo našem fudbalu! Bravo za Fudbalski savez Srbije, bravo za državu, jer nemoguće je napraviti ovakvo zdanje bez pomoći države. U svakom slučaju, nadam se da će Loznica, koja je dobila ovakvo zdanje, da će ovaj grad i ovaj region, ali i sugrađani iz Republike Srpske koja je vrlo blizu, dolaziti  ovde da gledaju superligaški fudbal. Sve je bilo na vrhunskom... vrhunskom, evropskom i svetskom nivou - istakao je Vladan Milojević.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 
Pogledajte više