"KOLEGA..." Igor Duljaj je morao ovo da kaže treneru Vojvodine, Radoslavu Bataku, posle pobede Partizana u Novom Sadu

Novosti online 06. 08. 2023. u 21:01 >> 21:29

VOJVODINA i Partizan su priredili veoma zanimljiv duel u derbiju 2. kola Superlige Srbije, posle čega je trener crno-belih Igor Duljaj dao kratku izujavu za TV Arena sport, ali na konferenciji izveo jedan lep gest.

FK Partizan

Podsetimo, Partizan je pobedio Vojvodinu, o čemu je strateg ekipe iz Humske ovo rekao:

- Želeo bih da pohvalim aktere, i Vojvodinu, i Partizan, i sudije i publiku. Dobro smo počeli meč, možda u jednom periodu utakmice malo zakazali, ali u nastavku smo došli do onog najvažnijeg, tri boda - istakao je Igor Duljaj.

Njegov kolega Radoslav Batak bio je nezadovoljan načinom na koji je Vojvodina izgubila:

- Partizan je danas bio konkretniji, bolji, zasluženo je pobedio. Naravno da sam razočaran jer smo imali inicijativu, onda iz kontri primili dva gola, a to su bila kazne koje su nas i koštale poraza - rekao je trener "Voše".

Na konferenciji za štampu posle utakmice, desila se zanimljiva scena. Naime, kada su Igor Duljaj i Radoslav Batak odgovorili na uobičajena novinarska pitanja, strateg Partizana je zatražio reč:

- Hteo bih samo da pružim podršku kolegi Bataku, koji ju je pružio prošle sezone meni, kada smo ja i i ekipa bili u teškoj situaciji, a sada su on i Vojvodina. Kolega, samo napred! Nemoj da odustaješ! - rekao je Duljaj šefu stručnog štaba Vojvodine koji je sezonu počeo porazima i na domaćoj sceni (od Zvezde sa 0:5 i Partizana sa 0:2) i na međunarodnoj sceni (eliminacija od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija - dvaput je bilo po 2:1 za Kiprane).

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović stigao na okupljanje reprezentacije

Pogledajte više