DA LI JE ODLUKA ZBOG SRAMOTE? Komentator koji je sramno vređao srpsku reprezentaciju se povlači iz posla tokom EURO 2024

Novosti online 29. 06. 2024. u 12:12

Hrvatski komentator i stručni konsultant Joško Jeličić koji je vređao srpsku reprezentaciju na "Hrvatskoj radio-televiziji" odlučio je da se povuče iz daljeg komenatarisanja mečeva na Evropskom prvenstvu.

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Podkast inkubator

Jeličić je naveo da se povlači iz daljeg komentarisanja EURO 2024 jer je "emotivno ispražnjen".

On je, podsetimo, na vrlo neprimeren način komentarisao reprezentaciju Srbije.

- Što se tiče Srba, što se tiče ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je što su na takmičenju. Neće biti dosadno, pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je i očekivano. Nadam se da se ne raspadaju, onda će biti puno materijala, odavno nismo videli ko je s kim, ko i tako... Šta im je problem, trener im ništa ne donosi za taj tim. Treba da imaju jasniju hijerarhiju, a ne u smislu ko je veća zvezda. Piksija i njegovih izjava, gledali smo ga kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radeći sve ono što nisu imali dugi niz godina i verovatno nikada neće imati kult reprezentacije - rekao je Jeličić.

Podsetimo, reprezentacija Srbije je ostala bez plasmana u nokaut fazu Evropskog prvenstva nakon remija sa Danskom 0:0, ali je Nemačku napustila i selekcija Hrvatske koja je takođe završila takmičenje u grupnoj fazi.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

Pogledajte više