LOŠA VEST ZA NAVIJAČE SRBIJE! UEFA povukla (ne)očekivan potez pred početak EURO 2024

Novosti online 13. 06. 2024. u 11:55

ORLOVI će imati sjajnu podršku na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U to su mogli da se uvere juče na prvom otvorenom treningu na stadionu Rozenau, gde ih je dočekalo 2.800 naših navijača.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Još toliko ih je ostalo ispred ulaza, jer je broj ulaznica bio limitiran. One su se delile besplatno, tako da su se, nažalost, brojni naši ljudi žalili što je bavarska policija deo karata podelila i raznim fudbalskim školama.

KLIKNI I OSVOJ 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prepune tribine u Augzburgu dočekale su "orlove" i navijači su dali dodatni motiv Piksijevoj četi pred mečeve koji slede.

Ipak, odluka UEFA razočarala je i šokirala sve navijače Srbije, ali i drugih reprezentacija na Evropskom prvenstvu. Naime, prema ustaljenoj praksi, samo prvi trening nacionalnih timova otvoren je za javnost, tako da Tadić, Mitrović, Vlahović i ekipa neće imati podršku navijača, osim na utakmicama, do kraja Eura.

KLIKNI I OSVOJ 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dok su za navijače treninzi zatvoreni, za novinare i foto-reportere pojedini će biti otvoreni, ali samo u prvih 15 minuta. UEFA je procenila da fudbalerima treba mir, a stručnom štabu prostor da napravi taktiku za što bolji plasman.

BONUS VIDEO: EURO 2024: Navijači Srbije dočekali fudbalera pred hotelom u Nemačkoj

Pogledajte više