OVIH 11 JE SPREMNO ZA ENGLEZE: Bez Mitrovića, SMS-a... Ili je Piksi pripremio iznenađenje, ili... (FOTO)

Časlav Vuković 12. 06. 2024. u 22:53

STIGLI su fudbaleri Srbije u Nemačku kako bi odradili poslenje pripreme pred početak Evropskog prvenstva. Ove srede "orlovi" su odradili prvi trening po dolasku u Augzburg. Bilo je tu dobre igre što pokazuju i osmesi na licima igrača.

FOTO: FSS

Očigledno da su fudbaleri bili podeljeni u ekipe. Osmesi, radost i zadovoljstvo jasno ukazuju na to da u selekciji koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi vlada odlična atmosfera.

Trijumf su ostvarili: Saša Lukić, Filip Kostić, Luka Jović, Dušan Tadić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Srđan Babić, Veljko Birmančević, Andrija Živković, Ivan Ilić i Dušan Vlahović. Istina, nedostaje ovde golman, ali svakako je ovih 11 igrača odnelo pobedu u današnjoj igri koji je osmislio stručni štab.

Ovo može da raduje pred prvi meč na EURO 2024 u kom će "orlovi" odmeriti snage sa Engleskom, što je verovatno i najteži duel u grupi. Ali, možda su ovi momci naterali "Gordi Albion" da ozbiljno shvati duel sa našom selekcijom, ako to do sad nije uradio.

Podsetimo, žrebom koji je u decembru održan u Hamburgu, "orlovi" su svrstani u grupu C, a u njoj su još i Engleska, Danska i Slovenija.

Srbija prvi meč na EURO 2024 igra protiv Engleske u nedelju od 21 sat.

BONUS VIDEO: EURO 2024: Navijači došli da pozdrave reprezentaciju, sa tribina se ori "Srbija, Srbija"

Pogledajte više