ENGLESKA ZBUNJENA PRED EURO 2024: Sautgejt pripremio promene koje su iznenadile sve navijače uoči meča sa Srbijom

Novosti online 11. 06. 2024. u 11:07

Fudbalska reprezentacija Engleske igraće prvu utakmicu sa selekcijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj 2024, a selektor "Gordog Albiona" Geret Sautgejt ima poseban način pripreme za ovaj susret.

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenose "Tajms" i britanski "Telegraf", Sautgejt planira jednu taktičku promenu za prvi susret na Evropskom prvenstvu.

Kako ovi mediji prenose, Trent Aleksander Arnold će startovatti u veznom redu uz Deklana Rajsa, dok bi mesto desnog beka zauzeo Kevin Tripije.

Gorepomenuti mediji prenose da broj osam koji je Sautgejt dao Aleksander Arnoldu ukazuje na to da će on igrati u veznom redu.

Ostaje da se vidi da li će ovo predstavljati "zamku" za selekciju Srbije ili će napraviti još veću pometnju u ekipi Engleske, koja, podsetimo, dolazi na EURO 2024 posle dve vrlo slabe partije protiv selekcija Bosne i Hercegovine i Islanda, kao i u vrlo narušenoj atmosferi u ekipi nakon odstranjivanja Džeka Griliša iz nacionalnog tima.

Reprezentacija Engleske igra protiv selekcije Srbije 16. juna od 21 čas u Gelzenkirhenu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj u okviru grupe C.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

Pogledajte više