SKANDAL PRED EURO 2024! Srbi gledaju i ne veruju šta im se desilo

Novosti online 11. 06. 2024. u 10:11

Do početka Evropskog prvenstva ostalo je samo nekoliko dana, a selekcija Srbije će prvi meč odigrati u nedelju, 16. juna, protiv Engleske.

FOTO: M. Vukadinović

„Orlovi” se nalaze u grupi C, gde će tražiti prolaz među 16 najboljih protiv Engleske, Danske i Slovenije, a pre nego što je sve počelo, krenulo je sa skandalima.

Holandski mediji i televizija „NOS Voetbal” proteklih dana je radila analize o predstojećem turniru, a dotakli su se i Srbije kroz prizmu utakmice protiv Engleske, kojom ekipa Dragana Stojkovića Piksija otvara turnir.

Ali Holanđani su napravili veliki gaf u predstavljanju ekipa: umesto zastave Srbije stavili su Hrvatsku, a umesto zastave Engleske stavili su onu koja predstavlja Ujedinjeno Kraljevstvo?!

Foto: Printskrin

 

Kako se Srbija posle 24 godine vraća na Evropsko prvenstvo, očekivanja i uzbuđenje među navijačima su veliki. Stoga, greška Holandije nije prošla neprimećeno, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovim propustom. Zamena zastave Srbije zastavom Hrvatske nije samo puka greška - za mnoge je to i uvreda koja nije naišla na pozitivan prijem u srpskoj javnosti.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

Pogledajte više