"KRTICA"! Najbolji igrač Engleske pomaže Srbiji pred EURO 2024

Novosti online 10. 06. 2024. u 09:58

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske i napadač Bajerna Hari Kejn izjavio je da je poraz od Islanda bio momenat za buđenje njegovog tima.

FOTO: AP/Tanjug

Optimizam i dalje vlada u redovima Engleske, ali i u samoj zemlji povodom početka Evropskog prvenstva uprkos slaboj formi u kojoj se nalaze u poslednje vreme. Tek jedan trijumf u pet prethodnih mečeva za ekipu Gereta Sautgejta svakako nije ohrabrujući učinak, ali Englezi i dalje važe za jednog od favorita na turniru.

Poraz od Islanda bio je šokantan, ali kapiten Hari Kejn zna šta bi trebalo da se popravi pred otvaranje Evropskog prvenstva sa Srbijom. Fudbaler Bajerna je nesvesno otkrio slabosti Engleza i pokazao put Draganu Stojkoviću Piksiju kako "orlovi" da igraju.

- Ovo bi mogao da bude lep poziv na buđenje kako bismo svi shvatili da neće biti lako kao što ljudi misle. Dosta je posla pred nama. Nekada ti ovakva buđenja budu neophodna. Postoje polja na kojima moramo da napredujemo, posebno u našem presingu. Utakmice u grupi će biti slične onoj koju smo odigrali sa Islandom. Moramo bolje da se branimo, posebno kod dugih lopti i sa loptom u nogama moramo biti strpljiviji - konstatovao je Kejn.

Meč između Engleske i Srbije na programu je u nedelju, od 21.00, u Gelzenkirhenu.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više