SVA U BELOM: Ceca Ražnatović izavala "kolaps" na koncertu u Bugarskoj (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

24. 10. 2024. u 23:55

NAJVEĆA balkanaska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, održala je večeras veliki i spektakularni koncert u Sofiji, u glavnom gradu Bugarske.

Foto: Novosti

Nastup u Sofiji je započela pesmom "Maskarada", da bi zatim obratila publici emotivnim rečima:

- Dobro veče moji Bugari. Dobro veče Sofija. Hvala vam za sedmu arenu u Sofiji. Ja sam najsrećnija osoba na svetu. Večeras ćemo sjajno da se družimo, da pevamo da se veselimo. Ja neću puno da vam pričam, krećemo odmah sa muzikom - rekla je i nastavila koncert u odličnoj atmosferi.

Ceca je za ovu priliku izabrala elegantu belu haljinu koja se presijava, a poseban momenat su bila gola ramene, veliki rukavi i šlic.

Ovo je njen 9. solistički koncert u Bugarskoj i ona je time postala rekorderka. Ulaznice za Armec Arenu u Sofiji su se tražile više nego ikada, a mnogi fanovi nisu uspeli da uđu jer su karte brzo rasprodate, a interesantna je i činjenica da je prostor oko koncertne dvorane bio u potpunoj blokadi zbog velikog broja ljudi.

Njen nastup je bacio bugare u delirijum, a u nekom trentuku do nje je došla i bugarska zastava na kojoj piše "Ceca Bugarska te voli". Kada je diva videla šta je dobila kao poklon, oduševila se, a oči su joj zasuzile. Ona se poklonila publici, a u nekom trenutku je i poljubila zastavu.

- Hvala vam dragi ljudi, hvala vam na višedecenijskoj ljubavi. Osećam vaši ljubav, nadam se da osećate i vi moju. Družoćemo se još mnogo godina, a sledeće godina vas pozivam da dođete na Ušće i da se super provedemo. Živeli - rekla je oduševljena Ceca.

Pogledajte više