NIJEDNA KAO JA: Katarina Grujić Gobeljić nikad izazovnija u novom spotu (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

23. 10. 2024. u 20:35

POP-FOLK ZVEZDA Katarina Grujić Gobeljić objavila je danas svoju novu pesmu "Nijedna kao ja", za koju je snimila provokativan spot.

Foto: Miomir Milić

U njemu muzička zvezda izgleda zavodljivo, a dok uvija kukovima i peva o muškarcu kojem se sveti, na sebi ima samo suknju. Bujno poprsje prekrila je lancima, pa joj se grudi naziru tokom svakog pokreta. U drugim odevnim kombinacijama koje se u spotu smenjuju Kaća izgleda izazovnije nego ikada, a prema komentarima ispod videa, nikada lepše. Kako nam je otkrila, ni sama nije znala šta će joj stilista pripremiti, pa se sa lancima susrela tek na setu.

Foto: Miomir Milić

- Kada mi ih je stilista pokazao i rekao da ću samo njih imati preko grudi, pitala sam ga da li je normalan, a onda sam videla da se fenomenalno slikaju i da je cela kombinacija veoma efektna, pa sam promenila mišljenje. Dobra stvar je što danima pre snimanja spota nisam jela ništa, pa nisam imala viška ni na kukovima ni na stomaku - rekla je kroz smeh Katarina za "Večernje novosti".

Na pitanje kako je njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, reagovao kada ju je obnaženu video u spotu, ona je istakla da je bio oduševljen, te da joj je on najveća podrška u karijeri:

- Marko razume i moj posao, šou-biznis i kostime za scenu, pa čak i ljubavne scene s drugim muškarcima u spotovima. Ne samo da mu ne smeta moj stajling u spotu već je ponosan i na to kako mi stoji, ali i na činjenicu da sam to iznela na sofisticiran način. Možda bi na nekoj drugoj ženi ovaj stajling izgledao vulgarno i degutantno, ali na meni izgleda smelo, samouvereno, odvažno, baš kakva je i žena u pesmi "Nijedna kao ja" - zaključila nam je Kaća.

Pogledajte više