UVEK ISPRED SVIH: Ovako su muzičke zvezde čestitale 71. rođendan "Večernjim novostima" (FOTO)

Dušan Cakić

16. 10. 2024. u 14:05

"VEČERNjE novosti" danas slave 71. rođendan. Večernjak čiji su iznedrili burni događaji u jeku "Tršćanske krize", "načinje" osmu deceniju iako je tada malo ko mogao da pretpostavi da će 16. oktobar 1953. postati važan datum u istoriji srpskog i jugoslovenskog novinarstva, da će moto "brzo, kratko, jasno" još brže osvajati poverenje čitalaca.

Foto: Nikola Skenderija/Miloš Nadaždin/Dejan Milićević

Ulazak u osmu deceniju postojanja i najlepše čestitke za 71. rođendan "Večernjih novosti", poželele su naše najveće muzičke zvezde: Miroslav Ilić, Svetlana Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Snežana Đurišić i Aco Pejović.

Foto: Nikola Skenderija

MIROSLAV ILIĆ:

Da ostanete objektivni

- KOLEKTIVU kompanije "Novosti" i svim zaposlenima za 71. rođendan "Večernjih novosti" želim da ostanete još toliko godina naš najobjektivniji list sa najdužom tradicijom. Želim vam, naravno, mnogo zdravlja, sreće i uspeha u budućem radu.

Foto: Miloš Nadaždin

CECA RAŽNATOVIĆ:

Na strani čitalaca

- "NOVOSTI", srećna vam 71. godina postojanja. Velika i uspešna saradnja je iza nas dugi niz godina. Želim vam da se dugo čitate i da još toliko trajate sa mnoštvo ekskluziva, kao i da ostanete na strani svojih čitalaca, kao što ste i bili do sada. Vašim čitaocima želim da budu srećni i da im je stalno osmeh na licu. Srećan rođendan!

Foto: Dejan Milićević

DRAGANA MIRKOVIĆ:

Vi ste simbol za poverenje

- "VEČERNjE novosti" se redovno čitaju u mojoj kući. Vi ste jedan od glavnih izvora informisanja. A, na saradnju sa "Novostima" tokom sve četiri decenije mog rada nikada nije pala ni senka. Zahvalna sam vam na objektivnosti i profesionalizmu. Mislim da ste vi, ne samo kod mene, već svuda, simbol za poverenje i baš to je nešto što vam želim da ne izgubite u decenijama koje dolaze.

Foto: Dejan Milićević

SNEŽANA ĐURIŠIĆ:

Budite uvek dostojanstveni

- "VEČERNjE novosti" su starije od mene. Tata vas je čitao, onda ja, pa moja deca i sada unuci. Želim vam da vas još 150 kolena čitaju i da i dalje budete dostojanstveni, kakvi ste do sada bili i da to zadržite na mnogaja ljeta. Srećan rođendan i želim vam od srca sve najlepše.

Foto: Dušan Petrović/Milica Protić

ACO PEJOVIĆ:

Novinari sa velikim N

- "VEČERNjE novosti" me asociraju na detinjstvo, odrastanje, jer je to dnevni list čiji se miris sveže štampe osećao svakog jutra u mom domu. Tradicija, istina, dostojanstvo, novinari sa velikimm N krase "Večernje novosti" i neka tako ostane i u budućnosti.

Pogledajte više