JEDVA SAM PREŽIVELA: Miji Borisavljević se slošilo na snimanju

Novosti onlajn

12. 10. 2024. u 23:55

PEVAČI često moraju da budu spremni na razne avanture, ali i suočavanje sa strahovima zbog karijere.

Foto: Privatna arhiva

To se jednom prilikom dogodilo i Miji Borisavljević koja je jedva podnela vožnju jahtom za potrebe snimanja spota.

-Iskreno, mnogo teško podnosim brodove i jahte. Mnogo mi je muka i uopšte ne volim vožnju na jahtama, ali sam morala da se žrtvujem zbog spota. Kada je bilo da moram da se presvučem dole u onoj kabini, jedva sam preživela – ispričala je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a za to je zaslužan njen posvećen rad u fitnes studiju koji je sama osmislila.

-Možda se to nekome dopada, a nekome ne. „Mia body space“ je u pitanju i sad mi je mnogo lakše nego ikada da mislim o sebi. Imam svoj fitnes studio i fenomenalne treninge, mogu sama sebi da se zahvalim. Pomogla sam i sebi i drugima mnogo – istakla je Borisavljevićeva koja je primer mnogim devojkama.

Foto: Privatna arhiva

Pre nego što je započela svoju muzičku karijeru, Mia Borisavljević učestvovala je u jednom rijalitiju, koji, kako kaže, smatra prekretnicom u svom životu.

-Nisam imala pokriće pre rijalitija, tek kada sam izašla odatle krenule su pesme. Pre toga sam imala jedan album koji nije prošao, a zbog atraktivnog spota su me pozvali u rijaliti. Značilo mi je mnogo i za razbijanje treme, tu sam se malo opustila. Uz veliki rad, posle toga se dešavaju hitovi – zaključila je ona.

(GRAND)

Pogledajte više