ESTRADA OTKINULA NA PESMU MLADE PEVAČICE: Masovno je dele po mrežama, a iza svega se krije neobična priča (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

07. 10. 2024. u 17:44

RETKO koji mladi izvođač je dobio toliku podršku od iskusnijih kolega, kakvu je nedavno doživela mlada pevačica Simona, koja je vrlo netipična pojava na našoj estradi.

Foto: Đorđe Jezdimirović

Naime, ova devojka je završila muzičku akademiju i živi u Nemačkoj, gde radi sa decom koja kroz muziku uče da govore. Simona je rešila da se izdvoji i kao interpretator, pa je snimila pesmu "Lavina", koja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, te su je podelile i mnoge naše folk zvezde .

U pitanju je numera sa etno prizvukom čiji je kompozitor Dragiša Baša, a da bi aranžman bio što bolji, naš proslavljeni muzičar Aleksandar Sofronijević angažovao je renomirane muzičare iz Turske, što je dalo odličan rezultat.

- Pesma 'Lavina' za mene predstavlja početak novog poglavlja u mom životu, kao i veliku prekretnicu u karijeri. Došla sam u tim velikih profesionalaca Aleksandra Sofronijevića i Dragiše Baše, tako da nisam brinula o kvalitetu. Snimanje pesme u studiju i snimanje spota za mene su bili bajka. Kao krunu svega doživela sam da moja pesma posle samo nekoliko dana na Instagramu ima preko 300.000 pregleda i da su je podelile mnoge kolege sa estrade: Ana Bekuta, Slađa Alegro, Adil, Indira Radić, Seka Aleksić, Andreana Čekić, Tanja Savić, Rada Manojlović, Jana … Verujem da su prepoznali taj melos koji ulazi u sve pore našeg bića i da su osetili moju iskrenu emociju. Sve ih ovim putem pozdravljam, volim Vas i hvala od srca - izjavila je Simona za "Večernje novosti", koja je produkciju poverila Sofronijevićevoj kući.

Pogledajte više