POZNATE DAME PROŠETALE PISTOM: Revija u West 65 Shopping Mall-u okupila vrhunske domaće dizajnere (FOTO)

Promo

01. 10. 2024. u 09:41

NA glamuroznom događaju u West 65 Shopping Mall-u, poznate dame iz sveta javnog života prošetale su pistom, privlačeći pažnju ljubitelja mode i medija.

Foto: Nikola Rudić

Ova modna revija, koja je okupila vrhunske domaće dizajnere, obeležila je otvaranje nove prodavnice, koja će postati centralno mesto za kupovinu luksuznih kreacija.

Jedan od najistaknutijih momenata večeri bila je pojava Nikoline Savković, koja je prošetala u sofisticiranoj kreaciji brenda Sassy la femme, ističući ženstvenost i eleganciju. Publika je sa oduševljenjem ispratila i Teodoru Dragićević, koja je nosila modernu i savremenu kolekciju Jelene Đukanović, donoseći dah urbanog glamura.

Kreativnost brenda Sans Voix došla je do izražaja kroz raskošne modele koje je nosila Kristina Iglendža, dok je Kristina Stevanović u elegantnim komadima Alle Design unela dozu sofisticirane jednostavnosti na pistu. Još jedan upečatljiv trenutak revije bio je nastup Ane Ilić, koja je predstavila minimalističku estetiku brenda Nada Koljenšić, naglašavajući suptilnu eleganciju.

Revija je nastavila da impresionira publiku kreacijom JV Couture, koju je nosila Marijana Zlopaša, dok je Milica Jovanović blistala u delikatnim i promišljenim modelima Monike Dimove. Tamara Galijano je pak ponela originalne kreacije Mirne Nađ, demonstrirajući spoj umetničkog izraza i luksuza.

Završnica revije bila je rezervisana za nekoliko posebnih trenutaka, poput pojave Nataše Mihajlović, članice grupe Frajle, koja je blistala u sofisticiranim modelima brenda Eve’s Collections. Zatim je usledila Anja Radić, mis Srbije, u glamuroznoj kreaciji iz Olivera Ateliera, dok je poslednja reč na pisti pripala Andrei Zebić, koja je nosila luksuzne modele brenda **Embesha**.

Otvaranje ovog "open concept" stora pruža ljubiteljima mode priliku da otkriju i podrže najtalentovanije dizajnere iz Srbije i regiona, objedinjujući kvalitet, kreativnost i ekskluzivnost. Na ovaj način, dodatno se podstiče razvoj modne industrije u Srbiji, ističući domaći dizajn kao simbol luksuza i stila.

Pogledajte više