SA NOLETOM BIH ZAIGRALA KOLCE: Sandra Afrika otkrila šta bi pevala Đokoviću nakon osvojenog zlata na Olimpijskim igrama

Novosti onlajn

08. 08. 2024. u 20:25

SANDRA AFRIKA ovo leto provodi u Crnoj Gori gde danju uživa, a noću ima nastupe.

Foto Novosti

Dok se većina njenih kolega žali da im je sezona propala, ona kaže da sa tim nema problema.

Foto Novosti

- Iskreno, ja sam prezadovoljna, meni je top tako da ne mogu da se žalim. Ne znam šta je u pitanju kod drugih kolega. Trudim i da najavim nastupe na Instagramu i stvarno mi je isto kao ranije. Smatram da ima posla za sve, e sada negde bude slabije, negde punije - rekla je Sandra Afrika.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Poznato je da je Novak Đoković posle osvajanja Olimpijade doputovao na crnogorsko primorje, pa smo pitali Sandru šta bi mu otpevala da je pozove da uveliča njegovo slavlje.

- Na znam šta bismo pevali, to bi se dogovorili ali znam da bismo zaigrali kolce.

U Budvi gde je pevala, sreli smo i Vladimira Volkova, fudbalera sa kojim je bila u vezi.

- O bivšima sve najbolje. Nisam nikoga videla jer puno radim, ali da jesam javila bih se. Nismo se čuli, nije se javljao.

Foto: Instagram

Na pitanje šta misli o kolegi Desingerici i zabranama koje se traže za njega, Sandra ima jasan stav:

- Meni je on super lik i top dečko, privatno ga svi hvale. E sada, svi mi imamo šou koji izvodimo na bini, njemu je taj. To podržava generacija koja izlazi u grad, ne vaspitava ih on nego roditelji. Nije on kriv, sve polazi od kuće. Tako da prvo stvari da se reše u porodici, pa ćemo lako sa Desingericom, kaže Afrika koja je zakopala ratne sekire sa kolegom Đanijem.

Foto: Instagram

- Nikada se nismo svađali, prosto su se desile nesuglasice i nismo se u nekom stvarima podudarili. To je normalno u svakom poslu. Sada smo okej, lepo smo se pozdravili. Radili smo neko krštenje pre par dana.

(BLIC)

Pogledajte više