NAGRADA ZA PLJUVANJE SRBA: Severina za doček nove 2025. peva u Sarajevu!

Novosti onlajn

08. 07. 2024. u 14:58

PEVAČICA posle užasavajućih izjava na račun Srba, novu 2025. dočekaće u Sarajevu.

Foto D. Karadarević

Grad Sarajevo već odavno je počeo pripremu za javni doček 2025. godine, a kako saznaje Klix.ba dogovoren je nastup Severine.

Nakon obavljene analize i konsultacija, prezentirana je ideja da se angažuje regionalno popularna pevačica Severina Vučković, koja je izrazila interes da nastupi na javnom dočeku Nove 2025. godine u Sarajevu.

Kako Klix.ba saznaje, postignut je dogovor te bi Severina trebala održati koncert za doček Nove godine.

Foto: Jutjub/Konacno Petak

Podsećamo, Severina je za doček Nove 2024. godine nastupala u Kotoru, a tik pred ponoć napravila je skandal. Tom prilikom je pevala pesmu "Ivanova korita", a potom okupljenima poručila: "Ne dajte Crnu Goru!", što je pokrenulo lavinu besnih reakcija na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin Instagram

Ovo nije jedini skandal koji je Severina napravila. Ona je još jednom šokirala javnost i kad je u julu 2023. godine nastupala na proslavi povodom 210 godina od rođenja književnika Petra Petrovića Njegoša. Tada je njen performans u lapidarijumu Bilijarde na Cetinju izazvao lavinu komentara. Tada je, naime, bila predstavljena grafička mapa ”Oreol mikrokozma” i performans ”Noć skuplja vijeka”, a umetnik Dimitrije Popović je angažovao Severinu, što je izazvalo negodovanje brojnih Crnogoraca. U ovom performansu učestvovao je i crnogorski glumac, koji je recitao stihove, dok je Vučkovićeva zavodljivo plesala.

BONUS VIDEO

MNOGO MI JE ŽAO SVEGA: Vesna Zmijanac o aktuelnim dešavanjima na estradi i koncertu

Pogledajte više