OPRA VINFRI HITNO HOSPITALIZOVANA: Oglasila se njena prijateljica

Novosti online 12. 06. 2024. u 07:12

OPRA Vinfri hitno je hospitalizovana zbog stomačnih problema samo nekoliko meseci nakon što je priznala da za mršavljenje koristi "ozempik", piše Dejli mejl.

Foto: Printskrin Youtube

Veruje se da je dobila stomačni virus.

- Izlazi joj sve s oba kraja - rekla je njena najbolja prijateljica Gejl King, dodajući kako se nada da Opra (70) neće biti uzrujana njenom indiskrecijom.

- Dehidrirala je, imala je intravenoznu injekciju, to je vrlo ozbiljna stvar - ispričala je Gejl.

Opra, čija je kilaža varirala tokom godina, nedavno je dospela na naslovne strane svetskih medija zbog svog dokumentarca o ljudima koji koriste lekove za mršavljenje.

- To je vrlo lična tema za mene i za stotine miliona ljudi koji se širom sveta bore s težinom i gojaznošću - rekla je tada Opra.

Tokom decenija Opra nije štedela svoje fanove detalja o gubitku kilograma. Prošle godine su je pratile glasine da uzima "ozempik", lek za dijabetes koji je u međuvremenu postao i holivudski hit među onima koji pokušavaju da smršaju.

Kako su nagađanja rasla, Opra je u decembru priznala da je posustala i da je spomenuti lek počela da koristi kako bi smanjila kilograme i dostigla figuru koju želi.

BONUS VIDEO: POBEDILA NEIZLEČIVI OBLIK KARCINOMA: Rak je zarez, ne tačka | Nastasja Nedimović

(Telegraf)

Pogledajte više