VEČE MUZIKE, PROVODA I ELEGANCIJE: Ilda Šaulić za 10. oktobar zakazala koncert u Beogradu (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

11. 06. 2024. u 13:16

POSLE spektakla održanog pre nekoliko godina u amfiteatru Topčiderac, na kome je obeležila deset godina karijere, Ilda Šaulić vraća se na veliku scenu koncertom 10. oktobra u kultnoj MTS dvorani, na kome će obeležiti deceniju i po rada, prirediti još jedan događaj za pamćenje i doneti u Beograd po ko zna koji put eleganciju, uz dozu nostalgije i duh mediteranskih festivala.

Foto: Novosti

Sve ovo začiniće brojnim hitovima koji su obeležili njen život, a od kojih su mnogi već postali evergrin domaće muzike, ali i jedinstvenom energijom i emocijom po kojima je poznata i zbog kojih je poslednjih godina postala jedna od najtraženijih pevačica na ovim prostorima.

- Dugo sam pripremala sve i zaista se radujem što ću ponovo imati prilike da se družim sa publikom na beogradskom koncertu. Nakon toga u planu su i drugi nastupi po zemlji i regionu, ali o tome ću vas blagovremeno obavestiti - rekla je Ilda za "Novosti" na druženju sa medijima, koje je organizovano ovim povodom, upravo u kultnoj dvorani.

Foto: Novosti

U isto vreme, folk zvezda je predstavila četvrtu numeru "Hvala ti za ljubav" sa dugo najavljivanog albuma "Tvoji tragovi moji koraci" koji predstavlja omaž legendarnom pevaču narodne muzike Šabanu Šauliću.

Za svaki Ildin koncert uvek se traži karta više, a oni koji su imali priliku da je čuju postaju redovni posetioci njenih nastupa.

Foto: Novosti

Osim podrške publike, za svoj rad dobila je brojna priznanja u regionu, a pesme poput "Stani, dušo, da te ispratim", "Volim te", "Obećao si", "Sad bih znala kako da te čuvam", "Duh u mojoj sobi", "Promaja", potvrdile su je kao pravu naslednicu svog oca Šabana Šaulića koji je za života proglašen kraljem narodne muzike.

Pogledajte više