ŽELJKO SAMARDŽIĆ I "CRVENA JABUKA" ODUŠEVILI JUG: Nišlije se slikale sa pop zvezdom (FOTO)

Dušan Cakić

27. 05. 2024. u 19:50

U VIKENDU za nama Nišlije su imale priliku da uživaju dva dana na Letnjoj pozornici u koncertima "Crvene jabuke" i Željka Samardžića u okviru prvog "Spring music weekend" festivala.

Foto: Privatna arhiva

Prve večeri grupa "Crvena jabuka" je napravila predivnu atmosferu protkanu romantičnim notama i hitovima iz karijere duge 40 godina... Ređali su se hitovi jedan za drugim počev od "Dirlije", "Volio bi da si tu", "Bježi kišo s prozora", "Tugo nesrećo", do pesama novijeg datuma.

Druge večeri je pop zvezda Željko Samardžić razgalio ponovo Nišku publiku nakon pet godina od poslednjeg gostovanja u gradu na Nišavi. Koncert je započeo pesmom "Zato kradem", a potom su usledili hitovi poput "Grlice", "9000", "Baš šteta", "Mesec u vodi", "Nisi ti za male stvari", "Da me nije", "Nekada i sad", "Možda" i mnogi drugi.

A koncert je završen uz pesmu "Ljubavnik" kada su na binu su istrčali obožavaoci iz prvih redova da bi iskoristili priliku i napravili selfi sa svojim omiljenim pevačem.

Veliko interesovanje publike koja je prezadovoljna i sa puno utisaka, ispunjena ljubavlju je potvrda da su to bile večeri za pamćenje.

Pogledajte više