LEKARKU TUKAO "BOKSEROM" ZBOG "TRODONA": Užas u Domu zdravlja Bratunac, bahati pacijent fizički napao doktorku

S. MIŠLjENOVIĆ 17. 10. 2024. u 23:06

DOKTORKU Snežanu Stojanović, koja je pretučena u četvrtak ujutro oko 1 čas u bratunačkom Domu zdravlja, fizički je napao muškarac jer mu nije dala tablete "trodona" preko reda, potvrđeno je "Novostima" iz više izvora.

Dom zdravlja Bratunac foto RTRS

Naime kako kažu naši izvori, muškarac je došao u Dom zdravlja tražeći pomenuti analgetik.

- Doktorka mu je rekla da mu ne može izdati "trodon" bez nalaza specijaliste. Kada ga je pitala za nalaz specijaliste, načisto je poludeo i počeo je udarati bokserom. Napadu su svedočile i medicinske sestre - rekao je izvor.

Povređena doktorka trenutno se nalazi u Bolnici Zvornik i nije zdravstveno ugrožena.

- Žena iz Bratunca, koja je posle fizičkog napada primljena u Bolnicu Zvornik, zadobila je lakše povrede glave i grudnog koša - rekli su u zvorničkoj Bolnici.

U Bolnici su naveli da je pacijentkinja trenutno stabilna i da se nalazi na daljoj dijagnostici.

Podrška

RADNICI Doma zdravlja u Bratuncu su u četrtak ispred zgrade Doma zdravlja održali miran protest u znak podrške koleginici.

- Nadamo se i iskreno joj želimo brz oporavak i da se što pre vrati na svoje radno mesto - rekla je zamenica direktora Doma zdravlja.

Osuđujemo napad na našu doktorku Snežanu Stojanović i očekujemo da će nadležni organi istražiti okolnosti ovog nemilog događaja, istakla je Dragica Alempić, zamenik direktora Doma zdravlja Bratunac.

- U prethodnom vremenskom periodu u našoj ustanovi nismo imali ovakve nemile događaje i uvek smo spremni da pružimo pomoć svim našim pacijetima, ali i da u isto vreme zaštitimo naše radnike - rekla je Alempićeva.

Dodaje da očekuju da će, zbog njihovih radnika, ali i daljeg rada, nadležni organi provesti istragu, i preduzeti mere u skladu sa zakonskom regulativom.

Pogledajte više